S-a facut dreptate pentru microbisti

Dupa ce a suparat majoritatea pasionatilor de fotbal cu sublicentierea meciurilor de la Euro Cup 2012 catre Dolce, TVR a facut in sfarsit dreptate pentru toti microbistii din tara.

Probabil, celor de la Dolce nu prea le-a mers afacerea, chiar daca au cumparat drepturile de a difuza meciurile, nu au incheiat destule contracte cu clienti noi si nu au avut bani sa achite ratele privind sublicentierea drepturilor media, TVR interzicandu-le difuzarea televizata a meciurilor de la campionatul european de fotbal Euro 2012.

TVR-ul nu a pierdut nimic, a incasat prima rata de 500.000 de euro de la  Dolce, iar telespectatorilor le-a trecut supararea, au uitat ca TVR-ul si-a facut unele nevoi pe ei si acuma sunt bucurosi ca pot vedea toate meciurile ramase din campionat.

Eu sper ca TVR a invatat ceva din toata treaba asta si nu va face din nou aceeasi greseala si cu Jocurile Olimpice de la Londra care vor incepe in 27 iulie.

Sursa

Advertisements

Tags: , , , ,

2 Responses to “S-a facut dreptate pentru microbisti”

  1. A Says:

    Din ce informatii detin eu momentan aproape sigur JO vor fi la Dolce, cel putin jumate din evenimente daca nu mai mult. Fata de cel de la EURO e alt contract, momentan valabil. Vom vedea. Imi doresc sa ma insel.

  2. Adrian Says:

    A

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: