Sper sa il suspende pe Basescu

Chiar sper sa il suspende pentru ca atunci se va ajunge la referendum, unde populatia va vota pentru validarea sau demiterea presedintelui. Populatia trebuie sa decida pentru ea si nu Curtea Constitutionala, si nici Ponta sau Antonescu. Sper ca oamenii vad ce se intampla in tara, sper ca sunt capabili sa judece si sa decida ce e mai bine pentru ei.

Antonescu a promis ca iese din politica daca Presedintele va fi ales din nou in functie, asa ca sper la validarea lui, ar fi timpul sa scapam pentru totdeauna de acest incompetent somnoros si intarziat. Dar probabil, la fel ca si Ponta, el va uita de promisiunea facuta si va cauta motive sa nu isi dea demisia.

Advertisements

Tags: , , , , ,

One Response to “Sper sa il suspende pe Basescu”

  1. Adrian Says:

    Ziceai in articol ca speri sa-l suspende. Din pacate asta era cam sigur. Acum voi folosi acest cuvant si eu, desi nu-mi place deloc sa-l folosesc pentru ca mi se pare cand spui sper ca e asa o treaba care depinde de altceva si nu de tine, dar acum chiar ca prea putin depinde de mine asa ca: “Sper ca mai sunt in Romania destui oameni care totusi mai gandesc si isi vor da seama ca singura sansa sa ne mai mearga bine este ca BASESCU sa ramana PRESEDINTE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: