Greseala de marketing: Primavera

Apa Primavera este imbuteliata distribuita de firma Primavera Acva SRL care are sediul in Zalau, Salaj. Aceasta este extrasa de la o adancime de 156 metri din izvorul Primavera care se afla in localitatea Lajosmisze si imbuteliata in Ungaria.

Nu stiu cine a creat eticheta lor, dar ar trebui sa ii concedieze si sa angajeze persoane care stiu cum se scrie corect litri.

Advertisements

Tags: , , , ,

4 Responses to “Greseala de marketing: Primavera”

 1. doru Says:

  Da este adevarat a fost o greseala de ortografie dar a fost corectata.Apa Primavera nu este imbuteliata la Zalau ,este membra a grupului San Benedetto si cea de 2L este imbuteliata in Ungaria iar cea de 0.5 este imbuteliata in Italia.Primavera Acva SRL din Zalau este unic distribuitor in Romania.Apa minerala naturala Primavera este o apa ideala pentru consumul zilnic, avand o cantitate optima de minerale ,ceea ce o transforma intr-o apa fina si perfecta atat pentru a astampara setea cat si in cadrul unor diete, datorita continului scazut de saruri.Din pacate nu toate apele din Romania trec pe etichete continutul si valorile mineralelor cat si continutul de Nitrati si Nitriti cea ce este foarte grav pentru consumatorii.

 2. pikaart Says:

  @doru,
  multumesc pentru informatii, am facut corectiile necerare.

 3. doru Says:

  multumesc,iti recomand sa bei aceasta apa sincer e foarte buna .

 4. pikaart Says:

  am baut, asa am putut sa fac acest articol, dar cum nu prea sunt mare bautor de apa plata nu prea pot sa fac diferente intre ele.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: